pezeshkB

مطالب آموزشی پزشکی

pezeshkB

مطالب آموزشی پزشکی

  • ۰
  • ۰

غذایی که برای کودک به عنوان غذای کمکی انتخاب میشود باید خصوصیات زیر را دارا باشد:

 

مقوی و مغذی باشد.

نرم و سهل الهضم باشد.

تازه، پاکیزه و بهداشتی باشد.

کاملا” پخته و بعد از خنک شدن مصرف شود.

از مقدار کم شروع و به تدریج بر مقدار آن افزوده شود.

مواد غذایی باید از نظر مقدار و نوع بتدریج به غذای شیر خوار اضافه شود.

ابتدا از یک نوع غذای ساده شروع و بتدریج به مخلوطی از چند نوع غذا تغییر داد.

بین اضافه کردن مواد غذایی مختلف حدود ۷- ۵ روز فاصله لازم است. زیرا شیرخوار باید به یک نوع غذا عادت کند و بعد غذای جدید اضافه شود. اضافه کردن یک به یک مواد سبب می شود اگر ناسازگاری به یک ماده غذایی داشته باشد شناخته شود همچنین دستگاه گوارش کودک فرصت پیدا می کند تا به غذا عادت کند.

ابتدا باید غذا رقیق باشد مثلاً غلظت آن کمی بیشتر از شیر مادر باشد سپس به تدریج بر غلظت آن افزوده شود. سفت کردن تدریجی غذا سبب یاد گرفتن عمل جویدن می شود.

اگر در شروع غذای تکمیلی شیر خوار به غذای خاصی بی میل بود در خوردن آن نباید پا فشاری کرد می توان یک تا دو هفته آن غذا را حذف و سپس دوباره به او داد.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید.....

  • ۹۹/۰۳/۲۴
  • سمیرا کریمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی